fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

Μαθήματα ανεμοπορίας 2015

xc2Ενδιαφέρεστε για μαθήματα ανεμοπορίας; Just fly with Oxygen! Η απόκτηση εμπειριών καθώς και η μετάδοση γνώσεων εν πτήση, αποτελεί για τους νέους πιλότους την καλύτερη πρακτική για την εξέλιξη των πτητικών ικανοτήτων τους και για εμάς του παλιούς την πλέον ευχάριστη ενασχόληση!

 

xc niviuk1bΟι πιλότοι που παρακολούθησαν τα σεμινάρια αυτά, εξελίχθηκαν πτητικά σε σύντομο χρονικό διάστημα και διδάχθηκαν να ανεμοπορούν στο πλάι μας πλέον, με ασφάλεια, δίχως απρόβλεπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις! Τα μαθήματα αυτά συνιστούν ουσιαστικά “personaltraining” νέων πιλότων, όπου προσφέρεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να ερμηνεύσουν εν πτήση απορίες και ερωτήσεις που προκύπτουν, να ταξιδέψουν ακόμη πιο ψηλά και μακριά, καθιστώντας την εκπαίδευση τους ως την πιο ευχάριστη εμπειρία! Τα πλατιά χαμόγελα και η εξέλιξη όσων συμμετείχαν σε αυτά τα σεμινάρια της Oxygenμας γέμισαν χαρά, ικανοποίηση και πάθος να συνεχίσουμε να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας σε ακόμη περισσότερους πιλότους!

Οι πιλότοι που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στα σεμινάρια ανεμοπορίας, μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στα μαθήματα Β' επιπέδου (Thermaling/Soaring-Θερμικά/ Ανεμοπορία)

Ή ακόμη και στα μαθήματα Γ' επιπέδου (XC/ Performance-αποστάσεις/ Επιδόσεις) εφόσον επιθυμούν να πετάξουν ακόμη …παραπέρα!

xc gin1bΤα σεμινάρια ξεκινούν στις αρχές Απριλίου 2015 και πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή μόλις ενός ή δυο εκπαιδευόμενων ανά τμήμα, ώστε ο έμπειρος πιλότος να διακρίνει άμεσα τις αδυναμίες του νέου πιλότου, να παρεμβαίνει στους άστοχους χειρισμούς και να τον κατευθύνει αποτελεσματικά! Τα τμήματα οργανώνονται πάντα λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των νέων πιλότων καθώς και την πτητική εμπειρία που έχουν αποκομίσει.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στα τμήματα των σεμιναρίων Β και Γ επιπέδου επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας στο 6944507406 (cosmote) ή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με τους Β. Σταμέλλο, Γ. Ρήγα, Γ. Σοφό, Μ. Ζιώτη, Γ. Σιδηρόπουλο και S. Matras, έμπειροι πιλότοι με μακρά εμπειρία και διακρίσεις στον χώρο του αλεξίπτωτου πλαγιάς.

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.